Kan jeg bestille mad til flere elever/brugere på en gang?

Her fortæller vi, hvordan du skifter mellem to brugere på samme konto, således der kan bestilles til mere end én.

Opdateret over en uge siden

Det er muligt at bestille mad fra samme konto til flere brugere. Forudsætningen for dette er, at du har oprettet flere brugere til samme konto. Se anden artikel om, hvordan dette skal gøres.

Du bestiller til flere brugere ved at trykke øverst til højre på navnet og ikonet for "Min Konto", for at skifte mellem brugerne. Her åbnes en sidemenu, hvor du kan vælge mellem de brugere, som du har tilknyttet kontoen.

Du skifter blot bruger ved at trykke på "skift til", herefter loader skærmen madplanen og der kan nu bestilles fra en anden bruger.

Dette fungerer også, selvom brugerne er tilknyttet to forskellige kantiner.

Vi håber, dette har været behjælpeligt.

De bedste hilsner

Amalie fra Kanpla 🥦