Alle samlingerBestilling
Hvordan bestiller jeg gennem Kanpla?

Få nem og hurtig adgang til at bestille lækker mad hos din kantine. Både til faste brugere og gæster på skolen.

Opdateret over en uge siden

For at få adgang til dit køkkens menu og bestillingsside skal du først og fremmest:

1. Oprette en bruger

2. Tilknytte brugeren din kantine eller skole.

3. Tilføj penge til din Kanpla-konto

Herefter har du adgang til din kantines madplan, hvor du nemt og hurtigt kan forudbestille din mad. Du bestiller ved at klikke på den pågældende ret, du ønsker at bestille, tilføje antal til kurven og derefter gennemføre bestillingen.

Her kommer en trinvis guide til, hvordan du bestiller mad på henholdsvis appen og browseren.

Sådan bestiller du på Kanpla-appen

Du åbner appen, og går frem til den dag, som du ønsker at bestille til.

Dernæst trykker du på det ønskede produkt, og følgende vindue kommer frem:

Her vælger du antal, og derefter trykker du "Tilføj til kurven"

Der vil nu være en grøn bjælke i bunden af skærmen, som viser antal produkter og pris. Hvis du ønsker at bestille flere produkter, tilføjes de på samme vis. Når du har tilføjet alle de ønskede produkter, trykker du på den grønne bjælke, hvilket fører dig videre til følgende vindue:

Her kan du se hvilken dato, der er bestilt til og hvad der er bestilt. I bunden trykker du på "Gennemfør ordren", og ordren bekræftes hermed.

Følgende vil 'poppe' op på din skærm, og hvis "Ordrebekræftelser" er slået til i "Mailpræferencer", vil du også få tilsendt en ordrebekræftelse via mail.

Når du har gjort dette, har du bestilt, hvilket også vil fremgå af madplanen på den givne dato.

Sådan bestiller du på hjemmesiden

På din computer/enhed åbner du siden app.kanpla.dk, og logger ind på din Kanpla-konto. Fra madplanen går du hen til den dag, du vil bestille til, og trykker du på det produkt, som du gerne vil bestille, hvilket sender dig videre til følgende vindue:

Her kan du læse en lille beskrivelse af produktet, vælge antal, se prisen på produktet og derefter trykke "Tilføj til kurven"

Når du har gjort dette, kan du i øverste højre hjørne se, at der nu er produkter i kurven. Du kan nu vælge enten at tilføje flere produkter til kurven ved at følge samme proces, eller at gå til kurven for at gennemføre ordren ved at trykke på den grønne "Kurv-knap".

Her kan du se hvilken dato, der bestilles til, hvad der bestilles og prisen på bestillingen. Når du har sikret dig, at det er den rigtige dag, og de rigtige produkter der bestilles, trykker du på "Gennemfør ordren", og ordren er nu bekræftet.

Når bestillingen er gået igennem, vil du kunne se ovenstående vindue i madplanen på den dag, du har bestilt til.

Kan du ikke se nogen madplan, har din kantine endnu ikke lagt madplanen ud for denne dato, og det er desværre for tidligt at bestille.

Har du spørgsmål til dette, eller oplever du problemer ifm. bestilling af mad?

Så kontakt os endelig - vi sidder klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen

Team Kanpla 🥦