Sådan ændrer jeg mit standardvalg

Benytter dit salgssted sig af standardvalg, og ønsker du at ændre disse? Denne artikel guider dig igennem ændring af standardvalg i Kanpla.

Opdateret over en uge siden

Sådan ændrer du dit standardvalg i appen

Du kan super nemt og hurtigt ændre dit standardvalg i appen. Du åbner blot appen, og trykker ind på det modul, hvorfra du bestiller din frokost.

Her kan du se dit nuværende valg, og hvis du ‘scroller’ ned i bunden, kan du ved at trykke på “Angiv standardvalg” ændre dette.

Når du har trykket på “Angiv standardvalg” popper følgende vindue op

Her kan du trykke på de forskellige dage, og vælge hvad for noget mad du ønsker

Når du ændret dit valg for samtlige dage, trykker du “Bekræft”, og dit standardvalg er hermed gemt.

Hvis du ønsker, at ændringen træder i kraft med det samme, skal du bagefter ind og manuelt ændre dit valg for de næste par uger, hvor den har bestilt efter dit gamle standardvalg. Dette gøres ved at trykke frem i ugerne og trykke på det, du ønsker de forskellige dage indtil, at du kan se, at dit nye standardvalg er trådt i kraft.

Sådan ændrer du dit standardvalg på hjemmesiden

Fra hjemmesiden starter du med at trykke på det modul, hvorfra du bestiller din frokost

Du sendes nu videre til denne side, hvor du kan se menuen, og hvad du har bestilt.

Hvis du ‘scroller’ ned i bunden af denne side, kan du her se en knap, der hedder “Angiv standardvalg”

Den trykker du på, og følgende vindue ‘popper’ op

Her kan du vælge, hvilke dage du ønsker mad, og hvad du ønsker de forskellige dage. Når du har valgt, trykker du bekræft, og dit standardvalg gemmes herefter.

Hvis du ønsker, at ændringen træder i kraft med det samme, skal du bagefter ind og manuelt ændre dit valg for de næste par uger, hvor den har bestilt efter dit gamle standardvalg. Dette gøres ved at trykke frem i ugerne og trykke på det, du ønsker de forskellige dage indtil, at du kan se, at dit nye standardvalg er trådt i kraft.

Oplever du problemer med ændring af standardvalg, eller har du brug for hjælp, så kontakt os endelig.