Alle samlingerIndbetaling
Hvad er automatisk, optankning og hvordan fungerer det?

Skal din Kanpla-konto også optanke sig selv automatisk? Så slipper du for at tilføje ny kredit til din konto manuelt, når din saldo er lav.

Opdateret over en uge siden

Automatisk optankning er den nemmeste måde at sætte flere penge ind på din Kanpla-konto. Det fungerer ved, at du vælger en nedre grænse, som er det beløb din saldo skal være under, før den automatisk tanker op igen. Dernæst vælger du beløbet, som du ønsker at optanke.

Velbekomme

Med venlig hilsen

Team Kanpla 🌯🥦