Alle samlingerGenerelt
Hvordan optanker jeg min konto?

Her er en gennemgang af, hvordan man optanker sin Kanpla-konto, så det er muligt at bestille mad igen.

Opdateret over en uge siden

Klik på min konto ikonet i øverste højre hjørne.

Under Saldo er det muligt at klikke på "optank"

Du kan vælge hvilken betalingsmetode, du ønsker at benytte, og enten skriv det beløb, du ønsker at indsætte eller bare klik på et foreslået beløb. Du kan betale med kort og MobilePay (og ApplePay på appen). Afslut med at trykke på indbetal.

Tilføj kort:

Tilføjer du et kort, gemmer systemet kortet og gør det nemmere/hurtigere at tilføje penge til din Kanpla-konto. Du tilføjer også kort, når du vælger denne som betalingsform. Det er også her, du kan skifte kort og slette kort, når et kort udløber.

Når du har tilføjet et kort har du mulighed for at opsætte en automatisk optankning, så du ikke skal tænke på at fylde din saldo op. Du kan sætte det op, så du får besked om, hver gang din konto bliver tanket op.

Du vælger selv hvornår, og hvor meget du ønsker at tanke op på din konto.

Velbekomme!😃

Mvh

Team Kanpla 🥪🥦