Alle samlingerGenerelt
Hvordan opretter man og tilføjer et Kanpla kort ID til sin konto?
Hvordan opretter man og tilføjer et Kanpla kort ID til sin konto?

For at kunne købe fysisk i din kantine, skal du tilknytte dit Kanpla kort ID (Kanpla kort) til din bruger.

Opdateret over en uge siden

For at tilknytte et Kanpla ID til en bruger, skal du først gå ind under "Min Konto" oppe i højre hjørne. Se, hvordan på nedenstående billede.

Herefter skal du klikke på rediger ud fra den bruger, du ønsker at tilføje ID'et til.

Indtast derefter dit Kanpla-kort ID, hvilket du kan finde på forsiden af dit fysiske Kanpla kort, som vist herunder

Når dit Kanpla Kort ID er tilføjet, vil det være muligt at kunne benytte dit Kanpla Kort fysisk i din kantine, både til at hente og købe mad i din kantine.

Velbekomme 🥪🌯

Bedste hilsner

Amalie fra Kanpla🌱