Alle samlingerGenerelt
Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit Kanpla kort?

Hvis du har mistet dit Kanpla-kort, og ikke ved, hvordan du får et nyt

Opdateret over en uge siden

Hvis du har mistet dit Kanpla-kort, skal der hentes et nyt kort, enten på skolens kontor eller i kantinen. Kortet kan koste penge, hvis din skole/kantine har valgt dette.

Efter kortet er blevet udleveret, er det vigtigt, at du udskifter dit gamle Kanpla-kort med det nye. Dette gøres ved at gå ind under "Min Konto", og herefter trykke på den bruger som har mistet Kanpla-kortet.

Dernæst skriver du det nye ID fra kortet ind i tekstfeltet "Kanpla-kort ID". Efter du har trykket "Bekræft", er dit gamle kort fjernet, og det nye er nu tilføjet til kontoen.

Klik her, for at se hvordan du gør, hvis du møder problemer.

Med venlig hilsen

Amalie fra Kanpla