Alle samlingerGenerelt
Sådan skifter du dit barns skole

Har dit barn skiftet skole, eller er du ved en fejl kommet til at vælge en forkert skole?

Opdateret over en uge siden

I Kanpla kan man som bruger ændre skole super nemt og hurtigt. Denne artikel guider dig igennem processen med udgangspunkt i forskellige scenarier.

Har dit barn skiftet skole, eller er du ved en fejl kommet til at vælge en forkert skole?

1) Åbn Kanpla og gå ind på “Min konto” i øverste højre hjørne

2) Tryk på “+ Tilføj anden bruger”

Her skriver du dit barns navn, vælger den nye skole samt årgang og klasse, og trykker på “Opret bruger”.

3) Slet den bruger som er tilknyttet den gamle skole ved at scrolle helt ned i bunden af “Rediger” under “Min konto” og trykke på den røde slet-knap.

4) Du har nu skiftet dit barns skole, og kan igen gå i gang med at bestille mad gennem Kanpla

Har dit barn har skiftet skole siden sommerferien?

Har dit barn skiftet skole siden sommerferien, og bliver du mødt af denne besked, når du åbner Kanpla?

Så skal du gøre følgende:

1) Vælg en vilkårlig årgang og klasse og tryk derefter “Bekræft” for at tilgå din konto

Det er helt ligegyldigt, hvilken årgang og klasse du vælger, da man skal ind og ændre skolen efterfølgende.

2) Tryk på “+ Tilføj anden bruger” under “Min konto”

Her skriver du dit barns navn, vælger den nye skole samt årgang og klasse, og trykker “Opret bruger”

3) Slet den bruger som er tilknyttet den gamle skole ved at 'scrolle' helt ned i bunden af “Rediger” under “Min konto” og trykke på den røde "Slet-knap".

4) Du har nu skiftet dit barns skole, og kan igen gå i gang med at bestille mad gennem Kanpla

Hvad hvis dit barns skole ikke er en af valgmulighederne?

Hvis du ikke kan finde dit barns skole, når du vil vælge salgssted, så skyldes det, at skolens madleverandør har sin egen Kanpla-app. Derfor skal du oprette dit barn i leverandørens egen app.

Fra indskoling til mellemtrin eller fra mellemtrin til udskoling

I nogle få tilfælde er det delt op sådan, at indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen har hver deres salgssted/skole i Kanpla. Så hvis dit barn eksempelvis er skiftet fra 3. til 4. klasse over sommerferien, og du ikke kan vælge højere end 3. klasse, når du skal vælge årgang, skyldes det sandsynligvis dette. Derfor skal du skifte dit barns skole til “skolens navn + mellemtrin/4.kl-”. Dette gøres på samme måde som et normalt skoleskift ved at følge de forskellige trin beskrevet under: “Mit barn har skiftet skole, eller jeg har valgt en forkert skole”

Vi håber, at denne guide var behjælpelig. Hvis du stadig har udfordringer med skoleskift i Kanpla, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os!