Alle samlingerGenerelt
Hvordan opretter jeg en bruger?

For at kunne bestille mad i din kantine, skal du først og fremmest oprette en bruger og tilknytte din konto til din lokale kantine.

Opdateret over en uge siden

Gå ind på Kanpla.dk og klik på "Tilmeld".

Herefter kommer du ind på følgende side, hvor du opretter dit login til Kanpla.

Herefter vil du blive bedt om at udfylde kontaktoplysninger.

Hvis du blot følger denne proces, så vil du blive taget godt igennem Kanplas brugeroprettelse.

Efterfølgende kan du optanke penge på din Kanpla Konto, bestille og gå på opdagelse i det lækre sortiment. Klik her for at se, hvordan du optanker din konto.

Velbekomme 🥦

Med venlig hilsen

Team Kanpla 🌿