Alle samlingerProduktet: Levering, afhentning, kvalitet
Jeg er utilfreds med mit måltid, hvad gør jeg? 🤔

Hvis du oplever, at dit måltid ikke lever op til dine forventninger til din bestilling, bedes du henvende dig til din madleverandør.

Opdateret over en uge siden

Vi stræber altid efter at give vores brugere den bedst mulige oplevelse, og derfor er det vigtigt, du kontakter os eller din lokale madleverandør, hvis du oplever, at måltidet ikke stemmer overens med det bestilte produkt.

Du kan finde din madleverandørs kontaktoplysninger i bunden af din kanpla.dk side.

Bedste hilsner

Team Kanpla🥦